Skip to content

Månedens opskrift

Sliders med laks

Sliders er mini-burgere. Selvom de er mindre end de mere velkendte burgere, gør det dem bestemt ikke mindre lækre. God fornøjelse!

4 personer

300 g varmrøget laks uden skind

1 rødløg

1 lille bundt frisk koriander

1 spsk. kapers

1 ½ dl fraiche 5%

2 spsk. mayonnaise

Peber

1 agurk

100 g babyspinat

Værktøj

8 små burgerboller / sliders

Gaffel, skærebræt, kniv, skål, skrællekniv, salatslynge, brødkniv, brødrister

Sådan gør du

  1. Findel den varmt røget laks med en gaffel. Hak løget fint. Hak koriander.
  2. Vend laks med løg, koriander, kapers, fraiche og mayonnaise. Smag til med peber.
  3. Skær agurken i brede spåner med en kartoffelskræller.
  4. Skyl spinaten, og slyng den tør.
  5. Lun bollerne på en brødrister.
  6. Skær bollerne igennem og fyld dem med spinat, laks og agurk. 

Tip: hvis du synes kapers eller koriander er for stærke i smagen, smager retten også godt uden.