tobias

Lær fra dig i et sjovt og kulinarisk miljø

Bliv underviser i Børnebørnenes madværksted og stå i spidsen for et kulinarisk, nyt og sjovt møde mellem børn og bedsteforældre. Du skal være fagligt kvalificeret til at varetage opgaven og modtager honorar for din tid.

I Børnebørnenes madværksted giver Hjerteforeningen børn og bedsteforældre nye og sjove oplevelser med hinanden på vores madkurser. Kurserne bygger på ideen om måltidsfællesskaber og samværet er baseret på leg, nysgerrighed og nærvær. Formålet med madkurserne er at styrke fællesskabet mellem børn og deres bedsteforældre – og samtidig inspirere dem til at leve sundere.

Hvad er et madværksted?
Et madværksted består af fire kursusgange á tre timers varighed. Der undervises med faste opskrifter, sjove maddyster og generationssnak om vores madkultur før og nu. Læs mere om madværkstedet

Madværkstederne arrangeres lokalt af en frivillig tovholder fra Hjerteforeningen. For at sikre det rigtige match mellem dig som underviser og vores tovholder, bliver du en del af et underviserkorps, som vi kan kontakte, når behovet for en underviser i dit område opstår.

Alle undervisere bliver klædt på via et kursus i Hjerteforeningen. Her lærer du om konceptet og prøver det af i praksis. Der vil være løbende kompetenceudvikling på vores netværksdag for frivillige og undervisere hvert halve år.

lille dreng

Du får:

  • Erfaring med et nytænkende og populært madkoncept
  • Erfaring med undervisning og formidling inden for mad og sundhed
  • Mulighed for at indgå i et nationalt og dygtigt netværk med andre undervisere
  • Et honorar på i alt 4.000 kr. for undervisning på alle fire kursusgange

Interesseret?

Udfyld kontaktformularen nedenfor, og så hører du fra os snarest - helt uforpligtende!